Υπηρεσίες

 Διαθέτουμε περισσότερα από 1000 δείγματα κορνιζών, Ιταλίας κυρίως, από γνήσιο ξύλο. Για να δείτε τη συλλογή μας --> click here  
 

Χρησιμοποιούμε τζάμια κορνιζοποίησης, 2,2 χιλιοστών και απλά (γυαλιστερά), αλλά προτείνουμε κυρίως το εξαιρετικής ποιότητας Ματ εισαγωγής, το οποίο αφαιρεί τις αντανακλάσεις, χωρίς να μειώνει καθόλου την απόδοση του φωτισμού η των χρωμάτων και χωρίς να δημιουργεί καθόλου στίγματα.

 
  
 
 

Η πλάτη (πίσω μέρος) των κορνιζών, δεν είναι από χαρτί, χαρτόνι η άλλα υλικά που παρουσιάζουν προβλήματα με υγρασίες και φθορές, αλλά από MDF 3χιλ. εισαγωγής. Ανάλογα με το μέγεθος των κορνιζών, χρησιμοποιούμε δύο ειδών τρόπους κρεμάσματος. Κρυφό, με δοντάκια πρεσαριστό  στο MDF με πρέσα αέρος (κομπρεσέρ), η ειδικό σύρμα.

 
 
 
 Σύγχρονα καρφάκια - λαμάκια με ειδικά καρφωτικά χειρός η αέρος (με κομπρεσέρ).  
  
 
 Κατασκευάζουμε επίσης από οποιοδήποτε δείγμα (σχέδιο) επιλογής σας, σε ορισμένες σταθερές διαστάσεις, επιτραπέζιες φωτογραφοθήκες, που διαθέτουν ειδική πλάτη με πόδι στήριξης.  
 Κολλάμε πρεσάροντας με θερμοκολλητική πρέσα αφαιρούμενου αέρα, σε χοντρό χαρτόνι η MDF, όσα θέματα - αφίσες κ.λ.π χρειάζονται αυτή την διαδικασία, ώστε να μην παρουσιάζουν κύματα η ζάρες στην επιφάνειά τους. Με το πρεσάρισμα αυτό, διορθώνονται επίσης σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα τυχόν τσαλακώματα.  
  
 
 Κόψιμο εξωτερικό και φάλτσο (ψύχα) εσωτερικό με απολύτου ακριβείας ειδικά μηχανήματα.  
  
 
 Ολοκληρωμένη γκάμα χρωμάτων αλλά και σχεδίων, σε μεσαίο και μεγάλο πάχος, όλα acid free. Eπίσης λινά, μεταλικά, με μεταξωτά σχέδια, αποχρώσεις ξύλου τριανταφυλιάς και άλλα.  
  
 
 Κόψιμο σε σχέδια, οβάλ, κουτάκια (παράθυρα) και άλλα για ειδικές περιπτώσεις. Επίσης διπλό, αλλά και τριπλό και τετραπλό κόψιμο.  
  


UA-36255469-1