Τεχνικές - Υλικά

Χρησιμοποιούμε τζάμια κορνιζοποίησης, 2,2 - 2,5 χιλιοστών, απλά, ματ και το εξαιρετικής ποιότητας μουσειακό γυαλί εισαγωγής, το οποίο αφαιρεί τις αντανακλάσεις, δεν μειώνει καθόλου την απόδοση του φωτισμού ή των χρωμάτων, δεν δημιουργεί στίγματα και διαθέτει φίλτρο UV για απόλυτη προστασία των έργων τέχνης, από τον εξωτερικό ή και εσωτερικό φωτισμό.

Διαθέτουμε θερμοκολλητική πρέσα αφαιρούμενου αέρα (Hot Glass Vacuum Press), με την οποία κολλάμε αφίσες και άλλα θέματα σε χοντρό χαρτόνι, ώστε αφενός να μην παρουσιάσουν ποτέ ζάρες (από υγρασία κτλ) και αφετέρου να ελαχιστοποιηθούν ή και εξαφανιστούν τυχόν τσαλακώματα.

Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να κολλήσουμε θέματα σε MDF ή σε καμβά, με σαγρέ επεξεργασία, ώστε ακόμα και ένα απλό χάρτινο αντίγραφο να μπορεί να πλαισιωθεί χωρίς τζάμι και να δείχνει περισσότερο έργο τέχνης.

Χρησιμοποιούμε μόνο acid free passepartout, από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους και εξαιρετικά επιλεγμένα υλικά για πλάτες, όπως ειδικά τρίφυλλα και πεντάφυλλα χαρτόνια, foam με λευκή ψίχα και ουδέτερο ph, αυτοκόλλητα foam κτλ.

Διαθέτουμε τεράστια γκάμα κορνιζών, Ιταλίας κυρίως, από γνήσιο ξύλο, με τις οποίες εκτός από πλαισίωση πινάκων, κατασκευάζουμε επί παραγγελία και επιτραπέζιες φωτογραφοθήκες με πλάτη με συρόμενο πόδι στήριξης. Για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή μας --> click here

UA-36255469-1